miercuri, 16 februarie 2011

Rovinieta online? Da, se poate.

De felul meu sunt foarte calculat. Daca am o datorie nu am somn linistit pana nu o achit. Daca am facturi scadente le achit imediat. Decat sa imi incarc creierul cu informatii despre scadente, dobanzi, penalizari prefer sa achit rapid si sa uit de obligatii. Probabil sunt eu prea meticulos.

Open%20Road Rovinieta online? Da, se poate.

La fel sta treaba cu rovinieta 2011. La inceput de an primele chestii pe care le achit sunt impozitele, RCA-ul si rovinieta. Probabil statul ma iubeste. RCA-ul il rezolvasem deja anul asta online, mai ramasese taxa de drum.
Tin minte ca anul trecut cand mi-am luat rovinieta era o zi ploioasa, plecasem la un drum lung si m-am oprit intr-un OMV dupa ce mi-am dat seama ca imi lipsea ceva. Am stat la coada, am avut peripetii cu cardul care nu era citit de POS, am primit un bon fiscal abia lizibil, dar intr-un final am rezolvat.

Dupa ce mi-am luat RCA-ul de pe net in ianuarie mi s-a aprins becul de onliner si am zis sa verific daca nu se poate plati si rovinieta 2011 online. Se poate, am comandat-o direct de pe www.roviniete.ro. Rovinieta a venit direct pe email, iar de platit se poate plati cu cardul sau cu ordin de plata/cash la banca. In plus se pot cumpara toate modelele de roviniete – pe 7/30/90 zile. Stiu din experienta proprie ca cele pe 7 zile sunt mai greu de gasit.

Morala: Merita sa iti cumperi online chiar si rovinieta. Mai putin timp pierdut la cozi si stres la drum.
Voi de unde va cumparati rovinieta? In continuare de la benzinarie?

Sursa: mariussescu.ro

Un comentariu:

  1. Am o masina la care am teminat de platit leasingul.Am avut rovinieta penumarul vechi valabila inca trei luni. Acum trebuie sa ublu pe la institutiile de drumuri sa-i rog,sa mai platesc, ca sa-mi recunoasa ca le-am dat bani.Niste legi facute de HOTI.

    RăspundețiȘtergere