luni, 14 februarie 2011

Schimbi numarul = schimbi rovinieta

Soferilor care nu stiau inca sau au uitat, le amintim ca o data cu schimbarea numarului de inmatriculare a masinii, rovinieta isi pierde valabilitatea in cazul in care nu este solicitata modificarea numarului in baza de date a CNADNR (Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania).

Rovinieta 2011

“In conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 15/2002, cu modificarile si completarile ulterioare, in cazul schimbarii numarului de inmatriculare a vehiculului, rovinieta isi mentine valabilitatea numai in conditiile in care utilizatorul solicita modificarea numarului de inmatriculare in baza de date. Modificarea in baza de date se realizeaza numai la sediul CNADNR, la sediile Directiilor Regionale de Drumuri si Poduri si la sediile Sectiilor de Drumuri Nationale, ale caror adrese de contact se regasesc pe pagina web a CNADNR, sectiunea roviniete”.

Pentru a se realiza practic aceasta modificare a numarului de inmatriculare in baza de date, solicitantul trebuie sa realizeze o cerere scrisa, potrivit formularului-tip, precum si copii dupa cartea de identitate a masinii si originalul acesteia.
Pe baza acestor documente, verificarea se face la fata locului, iar dupa plata tarifului de modificare a numarului in baza de date, in valoare de 20 lei (fara TVA), modificarea va fi efectuata.

Cei care intampina probleme din cauza neconcordantelor, vor trebui sa solicite modificarea in baza de date a CNADNR prin transmiterea unei solicitari in aces sens, impreuna cu copii ale certificatului de inmatriculare si ale documentelor emise la achitarea rovinietei, la numarul de fax 021.318.66.50 sau la adresa de e-mail autorizatii@andnet.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu