marți, 21 decembrie 2010

Roviniete.ro, un site securizat 100%!

Vrei sa iti cumperi rovinieta de pe internet, dar te sperie ideea ca datele pe care le vei furniza in formularul online iti vor fi furate, interceptate si utilizate de hackeri sau de alte persoane care nu au legatura cu site-ul accesat initial? Daca faci tranzactia pe www.roviniete.ro nu ai de ce sa-ti faci griji: site-ul este securizat si garantat de VeriSign, cel mai mare furnizor de servicii de securizare a site-urilor din lume!


Firma Scala Assistance, furnizor autorizat de viniete pentru Romania si Ungaria a incheiat recent minutiosul proces de evaluare si verificare, la care providerul international VeriSign ii supune pe toti clientii sai inainte de a le emite certificatul SSL de garantare a securitatii serviciilor.

Ce inseamna certificarea VeriSign?

Inseamna in primul rand ca datele dvs. (serie si numar de buletin, CNP, adresa, numar de telefon, etc.) sunt in siguranta, fiindca, o data introduse pe site, sunt criptate cu ajutorul unei chei foarte complicate de criptare, imposibil de descifrat.

In al doilea rand, VeriSign garanteaza seriozitatea si renumele afacerii pe care o securizeaza. Roviniete.ro este astfel certificata si la nivel de business international, garantia fiind insusi sigiliul cu inscriptia “VeriSign trusted”, care apare pe fiecare pagina a site-ului.

VeriSign, garantia sigurantei peste tot in lume

VeriSign asigura, de 10 ani, in intreaga lume, cele mai cunoscute si cerute servicii de securizare a tranzactiilor, a comunicatiilor si a tuturor interactiunilor online. Sigiul VeriSign este vizualizat de nu mai putin de 250 de milioane de ori pe zi, in peste 90.000 de site-uri web din 160 de tari. VeriSign verifica si autorizeaza in jur de 50 de miliarde de tranzactii pe zi.

In calitatea sa de distribuitor autorizat de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, firma Scala Assistance vinde, online, viniete atat pentru Romania, prin site-ul www.roviniete.ro, cat si pentru Ungaria, pe www.evignette.com. Toate rovinietele cumparate prin intermediul acestor site-uri sunt livrate exclusiv electronic, fara taxe postale!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu