joi, 25 noiembrie 2010

Vinieta pentru Ungaria, cumparata online din Romania

Vrei sa faci o excursie cu masina in Ungaria? Vinieta este primul lucru la care trebuie sa te gandesti, avand in vedere ca autostrazile si anumite portiuni ale drumurilor nationale din Ungaria pot fi utilizate numai dupa achitarea unei taxe de utilizare a drumurilor - e-vinieta. Mai mult, primii kilometri de drum de la intrarea in Ungaria dinspre orice granita sunt taxati in regim de vinieta in cazul masinilor de mare tonaj.

Vestea buna este ca pentru a achizitiona e-vinieta nu trebuie sa ajungeti la granita cu Ungaria, sa stati la cozi la vama sau in benzinariile de la intrarea in tara vecina. Acum, firma Scala Assistance vinde online viniete atat pentru Romania, cat si pentru Ungaria. Astfel, puteti achizitiona vinieta electronica printr-un simplu click de pe site-ul www.roviniete.ro, la sectiunea „Viniete Ungaria”. Avantajele: va puteti planifica orice calatorie din timp, evitati opririle inutile, economisiti bani, timp si nervi!


Semnatura electronica - siguranta ca nu vei pierde timpul!

Principalul avantaj al acestui sistem, destinat in special turistilor si companiilor de transport, este faptul ca vinietele sunt emise si expediate 100% electronic. Scala Assistance foloseste semnatura electronica pentru toate documentele emise, ceea ce ii ofera clientului atat siguranta platii, cat si confirmarea sa. Astfel, cumparatorul vinietei nu mai trebuie sa astepte primirea facturii in original (prin mandat postal sau curier), putand printa documentul electronic, care are valoare de original.

Cea mai ieftina e-vinieta, platita in lei!

Plata vinietei electronice se face atat cu card de debit sau credit, cat si prin transfer bancar sau internet banking. Mai mult, prin intermediul site-ului roviniete.ro, plata vinietei se face in LEI, evitandu-se astfel pierderea de bani cauzata de conversia valutara.

“Trebuie tinut cont de faptul ca, si in cazul in care clientul roman plateste cu cardul, in Ungaria, exista comisioane de transformare valutara din moneda in care ai contul, adica lei sau euros au dolari, in forinti. Deci si in aceasta varianta, vinieta electronica cumparata din Romania, de pe site-ul nostru, e cea mai ieftina”, atrage atentia Dan Cobeanu, managing parter la Scala Assistance.

Asistenta pentru soferi in limba romana

Un alt avantaj al cumpararii vinietei pentru Ungaria de pe site-ul http://www.roviniete.ro este faptul ca, daca are probleme in tara vecina, cumparatorul se poate adresa direct reprezentantilor Scala Assistance, in limba romana, la numerele de telefon puse la dispozitie de firma.


Oferte personalizate pentru parcuri auto

Pe langa persoanele fizice, o alta categorie de clienti carora li se adreseaza e-vinietele Scala Assistance sunt companiile de transport, pentru care avantajele sunt multiple. Astfel, firmele sunt scutite de plata „la negru”, fiindu-le eliberate toate documentele necesare pentru decont. Un plus in acest sens este faptul ca plata e-vinietelor se face prin ordin de plata.

O alta veste buna pentru clientii persoane juridice este ca Scala Assistance face oferte personalizate, incluzand discount-uri, pentru firmele posesoare de parcuri auto.

Site in cinci limbi

Vinietele puse la dispozitie de Scala Assistance nu sunt destinate numai cumparatorilor romani, ci tuturor celor care au nevoie sa tranziteze Ungaria. Site-ul roviniete.ro este de altfel disponibil in cinci limbi: romana, maghiara, engleza, germana si turca.

Vinieta de Ungaria este valabila, in functie de categoria de autovehicul: 1 zi, 4 zile, 10 zile, 1 luna sau 12 luni.

Scala Assistance SRL este autorizata de State Motorway Management Company Ltd. (Allami autopalya Kezelo Zrt.) din Ungaria prin contractul incheiat in data de 31 ianuarie 2008.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu