marți, 9 noiembrie 2010

Rovinietele electronice de la roviniete.ro

Esti sofer? Ai nevoie de rovinieta? Te-ai saturat de cozile de la benzinarii? Ai acces la un calculator conectat la Internet? Daca raspunsul la aceste intrebari este „DA“, atunci e clar, ai nevoie de rovinieta electronica pusa la dispozitie de Scala Assistance SRL!

In calitatea sa de distribuitor autorizat de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, firma Scala Assistance vinde, online, viniete atat pentru Romania, prin site-ul www.roviniete.ro, cat si pentru Ungaria, pe www.evignette.com. Toate rovinietele cumparate prin intermediul acestor site-uri sunt livrate exclusiv electronic, fara taxe postale!
Toata lumea are acces facil online.

Sistemul este usor de utilizat si identic pentru persoane fizice sau juridice. Pentru persoanele juridice este insa mai usor daca incheie un contract de colaborare. Astfel, se usureaza si mai mult partea de comanda, dar si de plata. De asemenea, comenzile se pot face grupat pentru mai multe autovehicule, iar scadentele privind avizarile la expirare cad in sarcina Scala Assistance.

In ceea ce priveste eventualele controale ale politiei, soferii care au rovinieta electronica pot sta linistiti: prin legislatie, nu trebuie sa aiba la ei, ca pana acum, un document care sa ateste plata vinietei. Politia are obligatia sa verifice daca exista o vinieta valabila pentru acel autovehicul.

Cat costa o rovinieta electronica?

Pretul este reglementat legal si este acelasi ca la benzinarii si posta, fara comision si fara costuri suplimentare ascunse. Plata rovinietei electronice se face atat cu card de debit sau credit, cat si prin transfer bancar sau internet banking. Emiterea rovinietei si expedierea ei electronica se face dupa ce este confirmata plata online, prin e-mail.

Prin e-mail primiti factura fiscala de achizitie impreuna cu vinieta electronica. Daca vinieta nu a fost emisa in timp util, Scala Assistance isi asuma responsabilitatea si plateste eventualele amenzi!

Cat este valabila rovinieta electronica?

Rovinieta electronica poate fi achizitionata, in functie de categoria de autovehicul aplicabila, in varianta de valabilitate de o zi, sapte zile, 30 zile, 90 zile sau 12 luni.

Cum cumparati rovinieta electronica?

Accesati www.roviniete.ro. Apoi, urmati cativa pasi simpli: selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati, dupa ce ati facut calculul din Calculatorul de roviniete online, si apasati pe linkul „Calculeaza“ (valoare vinieta). Introduceti datele dumeavoastra personale, alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand „Pasul urmator“. Daca ati ales metoda de plata „Card credit/debit“ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

Rovinieta electronica a fost introdusa in Romania, conform modificarilor legislative in domeniu, anul acesta, incepand cu 1 octombrie si este verificata cu ajutorul camerelor amplasate in locatii fixe in intreaga tara, pe autostrazi si drumuri nationale- A1, A2, A3, DN1, DN6, DN7, dar si cu ajutorul echipajelor mobile in trafic. Tot de la 1 octombrie 2010 s-a introdus si valabilitatea rovinietelor pentru 90 de zile.

Vinieta electronica pentru Ungaria

Pe langa vinietele romanesti, Scala Assistance va ofera si posibilitatea de a achizitiona, tot online, viniete pentru drumurile si autostrazile din Ungaria. „Ideea vinietelor de Ungaria a venit in urma solicitarilor primite de la clientii nostri – companii de transport international, care aveau nevoie de acest produs. Cererea este constant pe un trend crescator, atat din partea companiilor de transport cat si din partea persoanelor fizice care tranziteaza sau au ca destinatie Ungaria“, spune Dan Ciceu, managing parter la Scala Assistance.

Pentru vinieta de Ungaria exista urmatoarele tipuri de valabilitati, in functie de categoria de autovehicul aplicabila: o zi, patru zile, 10 zile, o luna sau 12 luni.

Informatii pe site si la telefon

Site-ul www.roviniete.ro este autorizat de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania - www.andnet.ro prin contractul numarul 93/17339/27.08.2007. Serviciile furnizate de site-ul Roviniete.ro sunt asigurate de SC Scala Assistance SRL, cu sediul central legal in Cluj Napoca, Strada Bucuresti, numarul 29/13. Informatiile pot fi obtinute si la numerele de telefon/fax (004) 0364.115.646, (004) 0732.773.773 si (004) 0372.758.380.

Avantajele folosirii site-ului

Avantajele folosirii www.roviniete.ro pentru achizitionarea unei roviniete sunt date de servicii gratuite 100 % online, livrare imediata si confirmare prin e-mail / SMS.

Sursa: citynews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu