duminică, 18 noiembrie 2012

Cazare in regim hotelier Cluj Napoca

Avantajele unui astfel de serviciu pentru turistii de placere sau de afaceri sunt foarte multe, de aceea astfel de servicii sunt in continua dezvoltare in Romania.
Mai jos incercam sa enumeram doar cateva din numeroasele avantaje:
  • Cel mai important il reprezinta faptul ca apartamentele in regim hotelier sunt mult mai ieftine in comparatie cu camerele clasice de hotel. Pentru sederile mai lungi care implica mai mult decat o singura persoana, avantajul acesta este evident.
  • Puteti alege zona in care doriti sa locuiti pe durata sederii, astfel incat sa beneficiati de un acces cat mai rapid in zonele de interes.
  • Check-in-ul se face in cele mai multe cazuri la locatie sau in apropierea blocului de locuinte iar in momentul in care faceti rezervarea este indicat sa intrebati exact pentru a putea alege o varianta convenabila.
  • Spatiul pe care il aveti la dispozitie este considerabil mai mare si aveti garantia ca pozele sunt reale 100%.
  • Siguranta bunurilor. Apartamentele noastre au usi metalice si nu veti avea niciodata probleme daca nu uitati sa incuiati usa. Personal , in hoteluri am avut experiente nefaste in care m-am trezit cu anumite bunuri lipsa, care, desi nu aveau valoare mare, m-au afectat pe perioada sederii.
Puteti plasa rezervarea dumneavoastra aici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu