duminică, 2 aprilie 2023

Soluția Casier Total - Sistemul de Incasare a Facturilor de Utilitati / Prepay / Roviniete


Descoperă soluția Casier Total pentru incasarea facturilor de utilitati / prepay / roviniete direct în software-ul de casa de marcat al magazinului tău! 

Acest software B2B integrat direct în programele dedicate POS-urilor este dezvoltat special pentru a facilita procesul de încasare a facturilor de utilitati și a altor servicii. 


Cu Casier Total, procesul de incasare devine mult mai eficient și automatizat, reducând astfel timpul petrecut de angajați pentru această sarcină și eliminând erorile umane. De asemenea, acest software poate fi integrat cu ușurință în orice sistem de gestiune, permițându-ți să analizezi datele și să iei decizii informate pentru a crește afacerea. 

Sistemul de incasare a facturilor de utilitati / prepay / roviniete în Casier Total este simplu și intuitiv, astfel încât angajații pot învăța repede să îl utilizeze. Procesul implică scanarea codului de bare de pe factura de utilitati sau selectarea produsului pe care clientul dorește să le achiziționeze, aplicarea reducerilor și promoțiilor disponibile, selectarea metodei de plată dorită de client și introducerea sumei primite de la client.
 
Incasare facturi utilitati


După închiderea incasarii, softul Casier Total sincronizează datele cu alte sisteme integrate (contabilitate, gestiunea stocurilor etc.) pentru a menține o evidență exactă a tranzacțiilor. 

Acest software este disponibil în platformele: SEDONA RETAIL, MASTER COMPUTERS, PETROL SOLUTIONS, WINMETOR RETAIL, NAVIGATOR, IT GRUP și este în curs de integrare și cu alte mari platforme de retail din România. 

Pentru activarea modulelor de incasare facturi utilitati, vanzare reincarcare electronica (prepay Orange, Vodafone, Telekom, Paysafecard etc.), incasare taxa de drum – rovinieta, incasare produse bancare etc., contactează platforma ta de casa de marcat sau direct pe noi. 

Descoperă avantajele îmbunătățite ale soluției Casier Total și începe să gestionezi tranzacțiile și incasarea facturilor de utilitati cu ușurință!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu