marți, 28 decembrie 2021

Parteneriat nou Casier Total cu Loteria Romana

C.N. „Loteria Română” S.A. a autorizat o nouă posibilitate de a cumpara lozurile emise prin intermediul rețelei de parteneri CASIER TOTAL din întreaga țară.

Începând cu 01 IANUARIE 2022, urmare a parteneriatului pe care C.N. ”Loteria Română” S.A. l-a încheiat cu CASIER TOTAL, jucătorii își vor putea încerca norocul la tradiționalul LOZ IN PLIC în toate formele puse la dispoziție de C.N. „Loteria Română” S.A. prin intermediul sutelor de locații partenere CASIER TOTAL.

Loteria Romana parteneriat cu Casier Total

Serviciile CASIER TOTAL sunt disponibile în câteva sute de localități din mediul urban și rural din întreaga țară deservind milioane de clienți cu servicii plati facturi de utilități, încărcare electronică a cartelelor prepay, asigurări, roviniete sau plata ratelor bancare.

Câștigurile pentru biletele de loterie jucate se achită, pe baza prezentării biletului de joc câștigător, doar în agențiile loto proprii C.N. „Loteria Română” S.A. sau în sucursalele apartinand C.N. „Loteria Română” S.A.

CASIER TOTAL pune la dispoziția clienților finali prin partenerii săi – magazine de proximitate, supermarketuri sau lanțuri de benzinării peste 170 furnizori de plăți facturi, încărcare electronică, asigurări & roviniete.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu