miercuri, 20 noiembrie 2019

O noua aparitie in presa

In ziua de astazi, site-ul operatorului tau de telefonie mobila nu mai reprezinta singura optiune pentru reincarcarea cartelei. Daca ai nevoie de servicii de reincarcare a cartelei Telekom, poti opta pentru site-ul Incarca.ro, o platforma care combina versatilitatea (faptul ca se adreseaza tuturor clientilor din Romania, indiferent de operator) cu numeroase alte beneficii.

Astfel, vei avea parte de servicii de reincarcare a cartelei Telekom, Vodafone sau Orange rapide si simple, in numai 2 minute si 2 pasi, dar si 100% sigure, intrucat datele tale personale sunt criptate si sunt folosite exclusiv in scopul finalizarii comenzii. 

Mai mult decat atat, tot ce ai nevoie pentru a finaliza operatiunea este un dispozitiv conectat la internet (smartphone sau laptop), iar in urma reincarcarii te poti bucura de numeroase bonusuri oferite de compania de telefonie mobila.

Iata, in continuare, cum iti reincarci cartela Telekom pe site-ul Incarca.ro:

- acceseaza prima pagina a site-ului si selecteaza operatorul dorit;

- in prima casuta, trebuie sa bifezi ce pachet de reincarcare doresti; in cazul tau (reincarcare cartela Telekom), vei avea de ales intre: Reincarcare Directa, Telekom Credit PIN, Reincarcare cu optiune promo si Reincarcare cu Minute; in cazul optiunii cu PIN la final, vei primi pe e-mail un voucher cu codul PIN care trebuie inserat; optiunile fara PIN vor putea fi finalizate si activate imediat ce ai efectuat plata;

- in cea de-a doua casuta, va trebui sa alegi tipul de reincarcare online, mai precis suma pe care doresti sa o reincarci sau minutele, in functie de optiune; iata in continuare care sunt sumele disponibile: pentru Reincarcare Directa - 5-125 de euro, Credit PIN - 5-200 de euro, Reincarcare cu optiune promo - 5-6 euro;

- in final, in cea de-a treia casuta, va trebui sa completezi numarul de telefon pentru care accesezi servicii de reincarcare a cartelei Telekom; ulterior, trebuie sa completezi adresa de e-mail, pentru a primi detalii legate de tranzactie, dar si factura fiscala aferenta.

Inainte de finalizarea comenzii pentru reincarcarea cartelei Telekom, trebuie sa parcurgi Termenii si conditiile si sa bifezi optiunea "Accept", iar apoi sa apesi butonul "Incarca". 

Acesta te va duce in pagina de confirmare a platii, unde va trebui sa verifici si sa validezi datele comenzii tale - numarul de telefon, adresa de e-mail, operatorul de telefonie selectat, valoarea selectata pentru reincarcare online si suma aferenta.

In acelasi ecran, in partea dreapta, vei putea consulta lista cu bonusurile pe care le vei primi in urma reincarcarii cartelei Telekom: 50 de minute si 50 de SMS-uri in retea si intre 1 si 2 GB trafic de date in prima luna. 

In fine, ultima etapa o reprezinta plata securizata, care se va efectua in pagina procesatorului de plati PayU. PayU este una dintre cele mai importante companii de procesare plati, iar optiunile pe care le ai la dispozitie sunt: Visa/MasterCard/Eurocard sau BT24 de la Banca Transilvania.

Imediat dupa finalizarea platii, vei beneficia de reincarcarea cartelei Telekom, pe numarul de telefon specificat. Intregul proces va dura 2-3 minute, iar comanda va fi activata in cel mai scurt timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu