luni, 9 ianuarie 2017

Vinieta UNGARIA - totul despre


E-VINIETA UNGARIA - AUTORIZAȚIA DE UTILIZARE A DRUMURILOR DIN UNGARIA


Sistemul de taxare tip e-vinietă se aplică în cazul motocicletelor, al vehiculelor de transport persoane și remorcilor acestora, precum și pentru autocamioanele cu o greutate totală maximă admisibilă de 3,5 tone, pentru rulote, autobuze și remorcile lor.

Aceste vehicule sunt autorizate să utilizeze tronsoanele taxabile ale rețelei de drumuri expres din Ungaria numai pe baza unei autorizații pre-plătite de utilizare a drumurilor - achiziționate înainte de a intra pe un tronson taxabil - și anume e-vinieta.

Valoarea taxei depinde de categoria vehiculului și de tipul e-vinietei. Categoria autovehiculelor va fi stabilită pe baza datelor oficiale înscrise în certificatul de înmatriculare al fiecărui autovehicul, în funcție de greutatea totală maximă admisibilă a acestuia și de numărul de persoane pe care îl poate transporta.

De la 1 ianuarie 2016, au apărut modificări cu privire la taxa pentru rețeaua de drumuri expres și la tronsoanele gratuite, drept pentru care vă rugăm să citiți cu atenție informațiile de mai jos.

Pentru detalii, vizitați pagina web www.toll-charge.hu, unde veți găsi hărți cu rețeaua de drumuri taxabile care se pot utiliza după achitarea e-vinietei. În cazul în care aveți nevoie de mai multe informații, vă rugăm să sunați la biroul nostru de relații cu clienții, la numărul de telefon +36 (36) 587-500.


Detalii oficiale gasiti aici: vinieta Ungaria 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu