vineri, 13 iulie 2012

Contestare amenda rovinieta (P)


“Nimeni nu este mai presus de lege", spune un principiu al echitatii, egalitatii si moralitatii.
Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii s-a remarcat prin promptitudinea prin care a raspuns intodeauna nevoilor zilnice ale justitiabililor cu raspunsuri ferme de cel mai inalt grad profesional si cu dedicatie si pasiune, desavarsind astfel arta Dreptului.

A fi un avocat inseamna sa te pui in situatia clientului sa ii intelegi probleme ca si cum ar fi a ta, sa mergi in fata justitiei si sa pui problema in modul cel mai favorabil si just pentru clientul tau. Inseamna sa analizezi toate componentele unui dosar si sa-i faci radiografia precum un doctor apoi sa te pronunti si sa-i pui un diagnostic.

Cuculis si Asociatii NU admit usurinta in cauzele ce le-au fost si le vor fi incuviintate, tocmai de aceea putem sa spunem ca avem cei mai buni avocati din Romania alaturi de noi, cu peste 30 de ani de experienta in domeniul avocaturii si justitiei Romanesti.

Credem in buna aplicare a legii si fiecare dosar il tratam extrem de confidential si serios. Toti avocatii colaboratori sunt membrii ai UNBR, admisi cu rezultate deosebite, dar cu o puternica experienta, specializati in domenii complexe ale vietii juridice. Ceea ce trebuie retinut este faptul ca echipa noastra pune pe primul plan interesele clientului, interesele financiare ale avocatilor trecand pe planul al doilea, acest lucru evidentiindu-se si prin tarifele minimale practicate de noi.
"Prioritatea nostra suprema este aceea de a oferi clientilor servicii juridice de cea mai buna calitate profesionala si morala.”

Cum contest amenda la rovinieta?
Amenda la rovinieta? Cum pot sa contest?
Multiple amenzi pentru lipsa rovinieta? Ce fac?

Contestarea Amenzilor de rovinieta este posibila!


www.indrumari-juridice.eu
www.indrumarijuridice.wordpress.com
http://indrumarijuridice.forumest.ro
Tel: 031.412.48.88

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu