marți, 11 iunie 2024

Te-ai săturat de abonamentul business? Iată 3 motive să încerci cartela PrePay pentru compania ta

 Te-ai săturat de abonamentul business? Iată 3 motive să încerci cartela PrePay pentru compania ta

Abonamentele business au devenit astăzi o adevărată povară pentru orice companie, întrucât economia europeană se confruntă cu recesiunea. Orice cheltuială care poate fi evitată, este atent căutată și calculată. Există de fapt mai multe motive pentru care orice companie ar trebui să treacă „la cartelă” în ziua de azi, iar în cele ce urmează le vom discuta pe fiecare în parte mai detaliat. 

Iată 3 motive să încerci cartela PrePay pentru compania ta

1. Reduci costurile fără să elimini din beneficii – spuneam mai devreme faptul că reducerile de costuri sunt la mare căutare în orice întreprindere din cauza recesiunii. Partea bună este că migrarea în zona PrePay nu afectează beneficiile de care o companie are nevoie comparativ cu beneficiile oferite de abonamentele business. Există opțiuni cu minute nelimitate chiar și la 5 euro de care orice business se poate bucura, minutele în rețea sunt de asemenea suficiente iar internetul mobil și el este destul. Adevărul este că abonamentele business nu s-au bazat pe beneficii, ci mai mult pe stabilitatea serviciilor. 

2. Există portaluri care oferă servicii de reîncărcare programată – re-incarcare.ro iese în evidență în sfera reîncărcărilor PrePay cu servicii unice în România oferite companiilor. Reîncărcarea programată este doar unul dintre ele. Discutăm despre un serviciu GRATUIT care permite firmelor să utilizeze automatizarea portalului pentru a-și reîncărca toate cartelele PrePay simultan, la o dată stabilită din calendar. Acest serviciu permite spre exemplu unei firme să cumpere o reîncărcare Orange, una Vodafone și una Telekom și să le programeze activarea oricând. Astfel, nu este nimeni nevoit să stea la final de lună la birou și să reîncarce telefoanele. În cadrul marilor companii nici nu ar fi posibil așa ceva. Operațiunea se efectuează în baza unui tabel de comandă care se descarcă de pe site și se trimite către personalul portalului. 


3. Poți schimba operatorul de telefonie oricând – în momentul în care ai semnat un contract pe 24 de luni, nu mai poți da înapoi dacă de-a lungul colaborării nu mai ești mulțumit de serviciile prestate de operator. Desigur, poți scăpa de contract în cazul în care ești de acord cu achitarea de penalități pentru stingerea contractului înainte de termen. Sumele nu sunt deloc mici. Cartela PrePay are alt statut, care-i permite să se bucure oricând de procesul numit portare. Dacă astăzi nu mai ești mulțumit de serviciile pe care le prestează cei de la Orange, în maxim câteva ore te muți la Vodafone sau la Telekom, fără să mai depinzi de nimeni și de nimic. Portarea la abonamente nu este posibilă decât la final de contract. 

În linii mari, nu mai există niciun motiv să rămâi adept al abonamentelor business, poate doar în cazul în care chiar beneficiezi de acea stabilitate a serviciilor despre care discutam mai sus. 

Din moment ce se poate automatiza procesul de reîncărcare prin intermediul portalului re-incarcare.ro, cartela PrePay se poate folosi în regim de abonament, beneficiile nu or să mai expire niciodată, sau mai bine zis telefoanele nu vor mai fi niciodată în pericol de a deveni inactive. 

Într-adevăr, această posibilă inactivitate a ținut lumea businessului mult timp departe de cartela PrePay, procesul de reîncărcare fiind unul anevoios, însă iată, astăzi acest neajuns nu mai există. 

Orice companie se bucura în voie de facturi mai mici pentru serviciul de telefonie, de servicii avansate precum cele oferite de re-incarcare.ro și nu în ultimul rând, de libertatea de a schimba oricând operatorul în cazul în care apar neajunsuri. De fapt, libertatea pe care o oferă cartela PrePay este cea mai importantă în unele cazuri, în special atunci când nu se pune problema neapărat de costuri.