sâmbătă, 8 decembrie 2018

S-a lansat primul card cadou multibrand din Romania

Care sunt avantajele acestuia?

De acum inainte iti va fi mai simplu sa ii surprinzi pe cei dragi si poti renunta la stresul care apare din lipsa de timp sau inspiratie pentru a gasi cadoul potrivit pentru acestia.

Ce este un card cadou?

Cu ajutorul unui card cadou oferi intotdeauna mai multa flexibilitate destinatarului cardului pentru ca acesta sa isi cumpere exact ceea ce isi doreste. Similar oricarui instrument de plata prepaid, cardul cadou poate fi utilizat in diferite magazine online sau fizice pentru a plati pentru produsele sau serviciile disponibile. 

Beneficiarul unui card se bucura de numeroase posibilitati de cumparare a produselor preferate, de la obiecte de imbracaminte si accesorii, smartphone-uri si gadgeturi, pana la servicii de turism, spa si relaxare. 

De ce sa cumperi un card cadou?

Pentru ca este cea mai convenabila metoda prin care oferi posibilitatea celor dragi sa il foloseasca asa cum doresc. In plus, economisesti timp pretios, acest produs putand fi comandat direct de pe site-ul CardCadou.Online si livrat la orice adresa din tara.


Tot ce trebuie sa faci e sa il incarci cu una dintre cele 3 valori disponibile: 100 Lei, 150 Lei sau 250 Lei. Beneficiarul cardului il poate folosi, la alegere, intr-unul dintre magazinele partenere

Orice card cadou poate fi personalizat cu un mesaj special pentru destinatar si poate fi cumparat atat din tara, cat si din strainatate. Livrarea se face exclusiv pe teritoriul Romaniei, iar metodele de plata sunt numeroase cu posibilitatea ca - in anumite cazuri - sa fie achitate intre 1 si 2 rate lunare, fara alte comisioane. 

O singura comanda, mai multe posibilitati pentru cei dragi

Principalul avantaj al unui card cadou este acela ca nu mai trebuie ca tu sa decizi ce anume sa cumperi persoanelor din viata ta, oferind acestora posibilitatea sa il foloseasca asa cum considera de cuviinta. 

Indiferent de categoria de varsta, cu ajutorul unui card cadou se pot cumpara produse din industria vestimentara, electronice, de frumusete etc. In plus, cardul este transmisibil, astfel incat destinatarul acestuia il poate oferi unei alte persoane pentru a fi utilizat in limitele valorii incarcate de tine. 

Cel de-al doilea mare avantaj este unicitatea acestui tip de card. Pe langa faptul ca ofera posibilitatea destinatarului sa isi aleaga singur magazinul preferat, ii asigura si accesul la produse de calitate si servicii profesionale, in functie de necesitatile sale reale. 

Alte avantaje ale unui card cadou

In cazul in care te afli in strainatate sau tocmai ce ti-ai amintit de ziua de nastere a unei persoane dragi din viata ta si efectiv nu ai timp pentru a-i cumpara ceva, un card cadou este o metoda eficienta pentru a beneficia de costuri mai mici de transport si un timp mai scurt de livrare a cardului, in comparatie cu costurile de transport si livrare a unui pachet de cadouri.

Comenzile confirmate pana in ora 15:00 sunt plasate curierului chiar in ziua respectiva, iar cele dupa ora 15:00 sunt predate curierului a doua zi, timpul de livrare putand varia intre 24 - 72 de ore, in functie de orasul sau localitatea destinatiei din Romania.


Acceseaza cardcadou.online si afla mai multe informatii despre posibilitatile de cumparare si livrare a cardului cadou cu multiple avantaje atat pentru tine, cat si pentru cei dragi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu