vineri, 13 ianuarie 2017

SCALA ASSISTANCE va lansa un nou serviciu de plata a taxei de pod Fetești-Cernavodă

Cluj-Napoca - 12 ianuarie 2017 -
SCALA ASSISTANCE, singura companie din România cu certificare ISO 9001: 2008 pentru activitatea de emitere și distribuție a rovinietelor, vine acum cu o nouă soluție de plată in mediul online a taxei de pod Fetesti - Cernavodă.
Alături de celelalte modalități de plată puse deja la dispoziția clienților, Scala Assistance propune clienților săi facilitatea plății taxei de pod online, prin intermediul platformei dedicate.
Cu tradiție și experiență în domeniu, compania performează în asigurarea serviciilor de calitate, se adaptează permanent cerințelor pietei și se preocupă de diversificarea gamei de servicii în acord cu nevoile consumatorilor sai.
SCALA ASSISTANCE a început dezvoltarea sistemului de plăți online cu peste nouă ani în urmă, cu dorința de a furniza cele mai de încredere soluţii de plată online clientilor din România și nu numai. Compania dedică resurse importante pentru o infrastructură puternică - dezvoltarea rețelei sale de vânzări retail și corporate. Actualmente, compania deține peste 10.000 de puncte autorizate de vânzare a rovinietelor și o prezență activă în România, Ungaria, Bulgaria și Republica Moldova.

“Ne bucurăm că vom putea oferi clienților, prin intermediul unei platforme dedicate, oportunitatea de a-și plăti securizat și acestă taxă in mediul online. Continuăm, în acest fel, să oferim permanent servicii utile, necesare și de calitate clienților nostri” declară Dan Ciceu - unul dintre fondatorii Scala Assistance. Cu o interfață prietenoasă și intuitivă, ceea ce îl face extrem de ușor de utilizat chiar și de către persoanele care se consideră mai puțin „tehnice”, platforma dezvoltată este adaptată nevoilor utilizatorilor români și straini, permitând acestora să își plătească taxa de pod extrem de ușor.

“Activitatea de consultanță acordată clienților de tip corporate, în această categorie de servicii, este esențială într-o eră a noilor tehnologii, însă ea se bazează foarte mult pe interacțiunea umană. Dacă serviciile sunt impecabile, munca noastră este recunoscută și apreciată. Evoluția pieței de comerț online și cei peste 100.000 de utilizatori unici din România si din strainatate prezenți lunar pe website-ul nostru www.roviniete.ro, ne califică drept cea mai importantă platformă de profil din Romania”, declară Dan Alexandru Cobeanu, fondator Scala Assistance România. 

SCALA ASSISTANCE este singura companie cu capital integral românesc care are ca principal obiect de activitate emiterea și distribuția de roviniete pentru utilizarea rețelei de drumuri naționale și autostrăzi în România.

Mai multe informații despre Scala Assistance sunt disponibile pe website-urile:

Contact: Scala Assistance SRL ROMANIA
Telefon: (004) 0732.773.773
Telefon: (004) 0371.052.082

http://www.scalaholding.ro/

Sursa: MEDIAFAX

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu