joi, 21 iulie 2011

Tot mai multe roviniete platite cu cardul


Vanzarile online a vinietelor au inregistrat cresteri spectaculoase, in ultimele luni. Cei care constientizeaza utilitatea acestui serviciu oferit de www.roviniete.ro au dovedit ca au si o incredere deosebita in siguranta sistemului de plati cu cardul, acesta inregistrand o crestere de 750% fata de anul trecut.

Amenzile contraventionale aplicabile utilizatorilor in cazul lipsei rovinietei valabile sunt cuprinse intre 250 si 4.000 de lei. In plus, cuantumul tarifului de despagubire aplicabil in cazul lipsei rovinietei valabile este cuprins intre 28 de euro pentru autoturisme si 1.210 de euro, in functie de tipul vehiculului.

"Sistemul de control introdus de CNADNR (Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România) a crescut gradul de constientizare a populatiei fata de aplicarea amenzilor. Acesta a impulsionat vanzarile generale cu peste 30%", precizeaza Dan Ciceu, reprezentantul www.roviniete.ro.

In luna aprilie, platile cu cardul au inregistrat o crestere de 1113%  fata de aceeasi luna a anului trecut. In mai, cresterea a fost de 765%, iar in iunie de 697%.

"Cred ca crescut gradul de incredere vizavi de achizitionarea din magazinele online", comenteaza Dan Ciceu aceasta crestere.

Numarul strainilor care platesc cu cardul vinietele pentru Romania si Ungaria este si el in crestere. Cei mai multi straini care cumpara viniete si platesc cu cardul provin din Polonia, Cehia, Ungaria, Marea Britanie si Slovacia.

Rata de intoarcere pe site a clientilor www.roviniete.ro este de peste 95%. Acest procent este foarte mare datorita simplitatii cu care poate fi achizitionata rovinieta, dar si timpului foarte scurt de doar cateva minute de asteptare.

In calitatea sa de distribuitor autorizat de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, firma Scala Assistance vinde, online, viniete atat pentru Romania, prin site-ul www.roviniete.ro, cat si pentru Ungaria, pe www.evignette.com. Toate vinietele cumparate prin intermediul acestor site-uri sunt livrate exclusiv electronic, prin email!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu