luni, 30 ianuarie 2017

Rovinietele online - o revolutie digitala in lumea antreprenoriatului


Rovinietele online - o revolutie digitala in lumea antreprenoriatului

SCALA ASSISTANCE, compania care a introdus conceptul de roviniete online, a ajuns la afaceri de 41 milioane de euro. Totul a plecat de la o idee inovatoare, nascuta dintr-o nevoie reala a tuturor soferilor din Romania.
Astfel, antreprenorii Dan Ciceu si Dan Alexandru Cobeanu au revolutionat sistemul de plati online, lansand website-ul www.roviniete.ro, acesta devenind astazi cel mai simplu, eficient si rapid instrument de plata a rovinietelor, folosit lunar de sute de mii de utilizatori de autovehicule.

SCALA ASSISTANCE este in prezent singura companie din Romania care are ca obiect principal de activitate emiterea si vanzarea de roviniete. Cumpararea de roviniete online de pe site-ul  www.roviniete.ro este cea mai simpla si rapida metoda de achitare a taxei de drum care permite soferilor sa foloseasca drumurile nationale si autostrazile din Romania. Peste 100.000 de utilizatori unici acceseaza site-ul lunar, acesta fiind considerat cea mai importanta platforma de profil din tara.

De la brokeraj in asigurari la roviniete online
Experienta anterioara a celor doi tineri antreprenori in domeniul brokerajului de asigurari si-a spus cuvantul, acestia intelegand in profunzime responsabilitatea unui furnizor de servicii. Atentia focusata pe nevoile clientilor si dorinta constanta de a intelege comportamentul consumatorului au format un mix care a condus la succesul pe care il au astazi rovinietele online.

Cei doi antreprenori au facut un pas inainte, depasind simpla interactiune digitala cu clientii. Acestia au investit multi ani in identificarea si valorificarea oportunitatilor digitale, avand ca principal scop imbunatatirea experientei online a clientilor.

“Ne bucurăm că putem oferi clienților, prin intermediul unei platforme dedicate, oportunitatea de a-și plăti securizat rovinieta in mediul online. Continuăm în acest fel să oferim servicii utile, necesare și de calitate clienților nostri.” declară Dan Ciceu.

Serviciile oferite de platforma Roviniete.ro
Compania SCALA ASSISTANCE, prin site-ul Roviniete.ro, ofera recomandari specifice domeniului, solutii rapide de achizitionare a rovinietelor online, analiza parcurilor auto si servicii dedicate companiilor din Romania. Pe langa plata online a rovinietelor, printre serviciile special create pentru clienti se numara asistenta in timp util, acces la informatii actuale privind legislatia din domeniu, calculator pentru pretul rovinietelor, calculator pentru verificarea valabilitatii rovinietelor si alerte de expirare a taxei de drum.
Compania isi desfasoara activitatea in prezent, acoperind doua segmente de clienti: retail si corporate. Pentru zona de retail, SCALA ASSISTANCE distribuie roviniete prin doua canale: prin platforma online Roviniete.ro si prin parteneri, avand puncte fizice de distributie ce acopera toate zonele Romaniei.

Companiile care au inteles avantajele de a externaliza achizitia de roviniete online prin intermediul sistemului de distributie corporate detinut de SCALA ASSISTANCE, se bucura de urmatoarele beneficii:

  • un mediu securizat si 100% sigur pentru plasarea comenzilor online;
  • informare continua privind noutatile din domeniu;
  • costuri eficientizate;
  • alerte personalizate privind scadentele de plata la intervale prestabilite;
  • manager de cont si call center dedicat;
  • alerte automate privind data de expirare a rovinietelor;
  • verificarea valabilitatii rovinietelor pentru intreg parcul auto.

Certificarea valorii business-ului
Compania SCALA ASSISTANCE are un plus de credibilitate, fiind singura companie din Romania careia i-a fost acordata o certificare valoroasa in domeniul distribuirii rovinietelor, respectiv ISO  9001- 2008, oferita de catre TÜV Rheinland România.  ISO  9001- 2008 este o certificare internationala de recunoastere si garantare a calitatii serviciilor, reflectand o serie de standarde inalte de bune practici pe care SCALA  ASSISTANCE le intruneste.

Listarea la Bursa de Valori Bucuresti, sectiunea AeRO, destinata companiilor mici si mijlocii, este urmatorul obiectiv pentru SCALA ASSISTANCE, necesitatea recunoasterii valorii printr-o listare publica si transparenta venind in mod natural, o data cu succesul business-ului.


“Implicaţiile listării companiei la Bursa de valori sunt evidente şi încep prin atingerea unei transparenţe totale din partea societăţii noastre împreună cu o vizibilitate sporită atât a companiei precum şi a serviciilor prestate, sporirea gradului de încredere acordat companiei până la capitalizarea efectivă a acesteia” au declarat fondatorii companiei Dan Ciceu şi Dan Alexandru Cobeanu.

Articol Evenimentul Zilei 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu