vineri, 12 august 2011

Vinietele pentru Ungaria, la un click distanta


Va pregatiti pentru o calatorie in Ungaria sau trebuie doar sa tranzitati aceasta tara? Nu uitati ca aveti nevoie de vinieta! Pentru a evita neplacerea de a opri intr-o benzinarie, unde poate fi coada sau unde vanzatorul nu stie niciun cuvant in limba romana, cumparati-va din timp vinieta. Povestile despre politistii din tara vecina nu sunt tocmai mituri, iar o amenda pentru lipsa vinietei v-ar putea strica excursia.

Siteul http://www.evignette.com va vine in ajutor, oferindu-va posibilitatea de a cumpara vinietele simplu si fara niciun efort. Aveti doar cinci pasi de urmat si dureaza cateva minute de la intrarea pe site pana la confirmarea platii si emiterea vinietei.

Siteul http://www.evignette.com a vandut un numar foarte mare de viniete pentru Ungaria, majoritatea cumparatorilor fiind din Romania. "44% dintre vinietele pentru Ungaria au fost cumparate de romani. Urmeaza germanii, cu 22%, si austriecii, cu 7%", precizeaza Dan Ciceu, reprezentantul http://www.evignette.com.

Nu surprinzator e faptul ca si maghiarii isi cumpara vinietele de pe siteul romanesc. E drept, in aceeasi proportie cu slovacii - 5%.

"Cei care isi planifica in detaliu calatoriile sunt foarte atenti cu vinietele, indiferent daca vorbim despre Romania sau Ungaria. Ne bucura faptul ca rata de retentie a clientilor este foarte mare, acestia fiind multumiti de serviciile noastre", completeaza Dan Ciceu.

Cei mai multi dintre cumparatori isi iau vinietele pentru perioade scurte. 80% sunt cei care opteaza pentru vinietele de 4 zile, iar 15% dintre soferi cumpara viniete pentru o saptamana. Pentru o luna isi cumpara viniete de Ungaria aproximativ 5% dintre cei care apeleaza la serviciile http://www.evignette.com.


Cat trebuie sa platiti pentru o vinieta de Ungaria?
Pentru motocicleta
4 zile – 14 lei
Pentru un autoturism
4 zile - 29 lei
7 zile - 48 lei
30 zile - 79 lei
un an - 704 lei
* preturile pot fluctua, in functie de cursul valutar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu