marți, 4 ianuarie 2011

Rovinieta online

Inainte de incepere, trebuie sa precizez pentru sceptici ca site-ul ROVINIETE.RO este autorizat de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania ( numarul contractului il puteti gasi pe site).
rov2

Acum, ce este Roviniete.ro? Reprezinta un site de informatii despre tarifele de utilizare a retelei de drumuri nationale din Romania, mai exact taxa de utilizare a infrastructurii rutiere.
Tinand cont ca informatiile din acest domeniu sunt din ce in ce mai diversificare, site-ul roviniete.ro se dovedeste un instrument util pentru a fi la curand cu cele mai noi costuri, cu legislatia in vigoare si nu numai.
Dupa cum bine stiti, toti posesorii de autovehicule din Romania sunt obligati sa poate asupra lor , in cazul in care folosesc drumurile nationale din afara orasului, rovigneta, dovada platii acestui tarif. Este foarte important ca posesorii de autovehicule sa stie toate detaliile legate de ea ,iar site-ul pe care il prezint acum reprezinta o modalitate usoara de informare.
Roviniete.ro ofera o serie de servicii foarte utile, gratuite cum ar fi calculul pretului rovinietelor, alerte privind expirarea acestora si un serviciu de asistenta prin care puteti contacta specialistii.
Inainte de a incepe sa prezint oportunitatea oferita utilizatorilor individuali ( persoanelor fizice) , trebuie sa precizez ca si firmele beneficiaza servicii gratuite precum facturi proforme online instantanee, factura fiscala primita imediat de la achizitie prin intermediul serviciului de email ( factura semnata cu valoare de original), confirmare emitere rovinieta prin email sau sms, asistenta , alertare la expirare.  De asemenea, in cazul in care aveti mai multe autovehicule, puteti formularul de contact pentru obtinerea unei oferte personalizate.
Calculatorul de roviniete functioneaza intr-un mod foarte simplu. Dupa ce accesati link-ul catre calculatorul de roviniete, completati detaliile autovehiculului de la Pasul 1 (Tipul autovehicului si Data intrarii in vigoare) si apasati butonul “Calculeaza”. Acesta va va indrepta spre Pasul 2. ( Eu spre exemplu, am selectat un autoturism si data de intrare in vigoare, 10 ianuarie).

rov4

Urmatoarea fereastra va va afisa costurile rovinietelor pentru 7 zile, 30 de zile, 90 de zile si 12 luni. Pentru a trece mai  departe , selectati “Continua” , pentru a trece mai departe si pentru a comanda rovinieta aleasa. In urmatoarea fereastra veti gasi doua modalitati de plata :
  • ordin de plata sau cash la banca ( “pentru comenzile pe care ai ales sa le plateşti prin transfer bancar, emiterea rovinietei se va face doar dupa confirmarea creditarii contului societaţii noastre cu suma transferata” – citat -urmati link-ul pentru mai multe detalii legate de plata( conturi, locul unde puteti efectua plata);
  • online prin carte de credit/debit – procesarea platilor prin card este facuta de ePayment. Cardurile acceptate pentru plata online sunt emise sub siglele VISA, MASTERCARD, VISA ELECTRON si MAESTRO. Mai multe detalii gasiti urmarind link-ul de mai sus.
Pe site, pe langa optiunile pe care le voi enumera fara sa le detaliez mai mult, puteti gasi link-uri catre site-uri de unde puteti achizitiona asigurari RCA, CASCO, medicale sau pentru locuinte.
Aveti posibilitatea sa accesati o pagina speciala de unde puteti achizitiona vignete pentru Ungaria pe divere perioade de valabilitate si puteti, si acolo, sa folositi calculatorul.
Sa nu uit sa precizez ca site-ul foloseste conexiuni verificate, securizate.

rov3

Site-ul detine o pagina separata in care puteti accesa link-uri pentru a verifica taxele de drum aplicate in Europa. ( link-ul este afisat in dreptul tarii).
Roviniete daca vreti si aveti nevoie, puteti cumpara acum foarte usor, prin intermediul acestui site care, recunosc ca abia l-am descoperit, dar pe care il voi recomanda mai departe pentru ca este foarte usor de folosit, de inteles si inspira siguranta.
Despre design-ul site-ului nu am ce reprosa si nici nu cred ca sunt eu persoana cea mai recomandata pentru a face aceasta observatie.

rov1

Urez succes in continuare celor care ne fac viata mai usoara prin intermediul acestui site si sa nu se dea batuti. Succes!
Si un mesaj catre soferi : Nu plecati la drum fara Rovinieta!


Sursa: Blidaru.net
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu