miercuri, 8 decembrie 2010

Atentie cand va expira rovinieta!

Sfarsitul de an, respectiv luna decembrie, coincide, pentru foarte multi soferi din Romania, cu expirarea perioadei de valabilitate a rovinietelor si a asigurarilor de raspundere civila (RCA).
Este asadar momentul in care conducatorii auto trebuie sa isi verifice actele, mai ales ca se apropie vacanta de Craciun sau petrecerea de Revelion, ambele ocazii de drumuri in tara sau peste granite.

Fie ca e vorba de un drum mai scurt sau mai lung, in momentul in care parasesc localitatea de domiciliu, soferii sunt obligati sa posede rovinieta sau vinieta www.evignette.com in cazul deplasarilor in Ungaria. Pe ambele le puteti achizitiona online, de pe site-ul www.roviniete.ro.

„Majoritatea vinietelor romanesti expira in aceasta perioada, la sfarsitul lui decembrie sau cel tarziu in ianuarie, la fel ca si RCA-urile. Asa s-au obisnuit romanii, sa isi innoiasca toate „actele masinii” in preajma Anului Nou. Profitam si noi de acest moment pentru a le atrage atentia ca nu e de gluma cu lipsa vinietei, nici in tara, nici in afara. Peste tot amenzile sunt mari”, spune Dan Ciceu, managing parter la Scala Assistance.

In Romania, amenzile pe care le risca soferii in cazul lipsei rovinietei valabile variaza intre 250 si 500 de lei pentru autoturisme, dar pot ajunge chiar pana la 4.500 de lei in cazul vehiculelor de transport marfa cu masa mai mare de 12 tone. Pentru vehiculele de transport cu masa sub 3,5 tone, cuantumul amenzii contraventionale este de minim 750 de lei si maxim 1.250 de lei.

In calitatea sa de distribuitor autorizat de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, firma Scala Assistance vinde, online, viniete atat pentru Romania, prin site-ul www.roviniete.ro, cat si pentru Ungaria, pe www.evignette.com. Toate rovinietele cumparate prin intermediul acestor site-uri sunt livrate exclusiv electronic, fara taxe postale!

Avantajele folosirii www.roviniete.ro pentru achizitionarea unei viniete:
•    Servicii GRATUITE 100 % online
•    Livrare imediata
•    Confirmare prin e-mail / SMS

Sursa: Citynews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu