joi, 7 septembrie 2006

Daune auto? Chiar asa!

Nu s-a intamplat niciodata in viata dumneavoastra de proprietar/posesor de autoturism sa aveti o dauna auto?
Daca da - mai ales daca aveati si o polita Casco - va mai aduceti aminte usurarea pe care ati simtit-o cand ati realizat ca aveati o asigurare Casco valabila?

Eeee!

Toate acestea au trecut instant cand v-ati apucat muncitoreste sa va recuperati imaginea sifonata a masinii proprii pe banii asiguratorilor.

E adevarat - depinde de societatea de asigurare. Da ... dar... ce ziceti daca aveti un Mercedes si inspectorul de daune (un tip destul de confuz dar teribil de ocupat) va trimite sa va reparati frumusete de masina la service-ul de la coltul strazii?
Va asteptati sa va trimita la service-ul reprezentantei?

"Va recomand SC CORBUL SRL, un service exceptional.Il cunosc pe patron! Fac o treaba ..."

Si uite asa - daca sunteti mai slab de inger - v-ati trezit intr-un service prafuit, cu portile vopsite in mii de nuante (de la vopsitorii auto care si-au incercat pistoalele de vopsit), in care portiere, aripi si motoare ruginite zac peste tot.

Ce ati facut?
Ati lasat frumusete de masina pe mana lor?

Blaturile facute uneori de inspectorii de daune pe baza comisioanelor primite "per masina trimisa" nu fac cinste nici unei companii de asigurare. Si nu vorbesc aici de Asiroame, Ardafe si Astre care sunt deja istorie.
Sunt destule Alliante in tara care practica acest mic "furtisag" din calitatea meritata de client.
Cred ca ar fi timpul ca fiecare sa primeasca ceea ce a platit. Daca la incheierea politei de asigurare, clientul a platit fiecare banut cu credinta ca va primi ce e mai bun pentru el, atunci asa ar trebui sa fie.
Si uite asa Dacia se repara la Service Renault, Mercedesul la Service autorizat Mercedes si tot asa.

Oare mai e mult pana atunci?

Un comentariu:

  1. Stimate dmn cred ca ai o frustare vis a vis de asiguratori. E interesat si poetic totodata ce ai postat pe site dar sunt si asiguratori onorabili. Si apoi sa nu uitam ca sunt si asigurati imorali dar si ateliere de reparatii de cea mai inalta tinuta care fura ca in codru ca doar se fura de la asiguratori. Astea sunt realitati stimate domn. Problema este al pretului extrem de mic al politei CASCO in comparatie cu cele din UE. O alta prblema comisoanele nejustificat de mari ale intemediarilor

    RăspundețiȘtergere